привітання з 20 річчям подружнього житя

привітання з 20 річчям подружнього житя

Від душі вітаю вас з 20 - річчям подружнього життя, з порцеляновою річницею. Бажаю, щоб ваша чаша благополуччя і щастя була з самого міцного і дорогого фарфору і могла витримати будь - які вітри і випробування долі, бажаю, щоб у вашій родині завжди панував лад і атмосфера веселого свята — свята радості і посмішок рідних людей. Вітаю з круглою датою сім’ї, з 20 - річчям подружнього життя. Нехай ваша порцелянова чаша любові і добра буде завжди повна, нехай ніякі вітри долі і негаразди життя не зможуть її розбити. Бажаю великого родинного щастя, здоров’я і достатку на довгі роки. Фарфоровая свадьба – это 20 летний юбилей жизни в браке.

Символом годовщины выступает фарфор, который является тонким, легким и изящным материалом. Еще одной характеристикой фарфора является его хрупкость. В качестве подарков должна выступать фарфоровая посуда или просто фарфоровые сувенирчики и другие милые вещицы. Также как подарки допускаются глиняные сувениры, которые раньше лепились своими руками. Так как 20 лет – это круглая дата, то праздновать ее нужно с размахом. Ставить на стол разные вкусности и напитки, приглашать много гостей и разбивать старую посуду.

А гости в свою очередь не должны скупиться на подарки, поздравления и пожелания. Привітання з 20 - річчям подрузі. На читання 5 хв переглядів 29. Моя улюблена подруго, аж двадцять років тобі вже.

У 20 років тобі бажаю світлої і великої любові, щоб чоловіки штабелями біля ніг твоїх лягали. Щоб сама могла ти вибрати собі принца і коня, щоб щастя встигало тебе в житті наздоганяти. Будь щасливою, веселою і завжди будь попереду.

Я бажаю тобі щастя і любов свою знайти. Підготували для вас оригінальні українські привітання на фарфорове весілля (20 років) в прозі. Збережіть собі, вам точно стане в нагоді. Нехай ваша порцеляновий чаша любові і добра буде завжди повна, нехай ніякі вітри долі і негаразди життя не зможуть її розбити. Дорогі мої, вітаю вас з 20 - ою річницею вашого сімейного життя, з порцеляновою весіллям. Від усієї душі бажаю вам юності душі і бадьорості тіла, вічної романтики і ніжності у стосунках, благополуччя в родині і. С 20 - ти летним юбилеем поздравить вас, друзья, нам стоит. Пусть новое десятилетье счастливый мир для вас откроет. Подарит новые вам дали, чтоб с каждым днем вы обретали дыханье, безграничный свет. Желаем счастья на сто лет. А фарфор очень пригодится, когда придем к вам на обед. С фарфоровою свадьбой. Вы 20 лет уже в одной плывете лодке, а ветер счастья помогает вам в пути. Любовь для вас — важнейшая находка, ведь ничего прекрасней в мире не найти. Пусть каждое мгновенье вашей жизни приносит радость, мир, тепло и свет. Наступил прекрасный юбилей. Сегодня вы отмечаете 20 лет совместной жизни. От всего сердца желаем, чтобы фарфоровая свадьба сменилась через 5 лет серебряной, а затем и золотой. Живите счастливо много лет, берегите свою любовь, как драгоценную фарфоровую чашу.

Двадцять років — прекрасний вік, коли все життя попереду.

Скільки планів, скільки очікувань, скільки прагнень. В 20 років ще юні, але вже не діти. Обов язком кожного з нас буде - допомогти імениннику відчути свою значущість і унікальність. Найпростіший спосіб зробити це - адресувати людині красиве привітання. Вітальний текст повинен максимально підходити імениннику.

Пропонуємо вітання для іменинника, якими можете скористатись чи надихнутись на підготування свого оригінального. Якщо ви шукайте привітання з 20 - річчям подрузі, то який би особливо вона не була, ви в будь - якому разі зможете знайти підходящий варіант на нашому сайті. Вся справа в тому, що колекція, яка нами була зібрана – це справжнє джерело вітальних послань на день народження подругам, який був отриманий з найрізноманітніших джерел. Вами вже пройдено двадцять років офіційного подружнього життя. Що побажати вам зараз. Ну, звичайно ж, і подальшого щастя, сімейного благополуччя, любові. 20 лет уже горит ярким светом ваш очаг. Пусть любовь не угасает. Прожили вы вместе уже 20 лет в любви и заботе, объехав весь мир. В семейном кругу вас в пример всегда ставят, среди всех знакомых — гордятся и славят. Дальнейшей идиллии я вам желаю. Вы счастливы будете, точно я знаю. Любите друг друга и в горе, и в счастье, тогда не догонят вас в жизни непогоды. Прикольные поздравления с годовщиной свадьбы 20 лет. Нехай в 20 років перед тобою відкриються горизонти великих можливостей, нехай життя в одну мить перетвориться на добру казку, де головна героїня, тобто ти, оточена буде щастям, любов’ю, успіхом і веселощами. Вітаю прекрасну дівчину з 20 - річчям. Нехай буде в твоєму житті багато радості і світла, багато щастя і любові. Бажаю запаморочливого успіху і твердої позиції в житті, досконалої краси і доброї долі, як у працьовитої, щирою, милою і прекрасною попелюшки. Вітаю з 20 - річчям королеву краси і дівчину мрій юних героїв. Бажаю, щоб заради тебе відбувалися великі подвиги, щоб життя мала солодкий пр. Привітання з 20 - річчям. Нехай господь тебе боронить від невзаємності і зла, нехай дитяча безтурботність не сходить із твого чола. Нехай ніколи не міліє душі бездонне джерело хай в ньому родяться надії і множиться тепло. Хай певні будуть твої кроки, а небо завжди голубе.

Тобі сьогодні 20 років - то ж з днем народження тебе.

Дороги правильної тримайся, з увагою до людей стався, поганих компаній остерігайся. За все берись з душею, розумом, з бажанням і з гарячим вогником, щоб інтерес до справ не згас, а результат був - просто клас. Свою любов не пропусти серед щоденної метушні. А зустрінеш - ти зумій зберегти, від спокуси себе бережи. і в щасті можеш життя прожити, якщо зможеш те, що є цінити. Збірник найцікавіших привітань з днем народження 20 років. Вітаю від душі з 20 - річчям. Вітаю з твоїм 20 - річчям від усього серця хочу побажати великих надій і грандіозних планів, великих прагнень і впевнених сил, бравого оптимізму і щоденної радості, веселих історій щасливого кохання. Бажаю здоров’я в усі органи і грошей у всі кишені. Нехай життя буде сповнена удач, чудес, великих звершень, радості і щастя, хай смуток і зневіра не входить у твої плани, нехай все і завжди виходить, нехай ніколи не згасне вогонь твого потенціалу і запал прагнення до мрії. Сьогодні, в день твого ювілею, я від усього серця хочу побажати тобі теперішнього і простого жіночого щастя.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

елена разделась в перископе

рхл 16 через торрент на pc русская версия

погрузчик ераз 40912 руководство по эксплуатации ремонт коробки

підручник з латинської мови закалюжний

неореалізм як один із напрямків у світовій літературі 20 ст.