позакласне читання 7 клас

позакласне читання 7 клас

Завантажити позакласні заходи з української літератури за 7 клас. Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. Позакласне читання сергій плачинда гілея. Додав( - ла) маглич о. 30 грудня 2020 55 0. Бібліотерапевтична година веселка щастя. Додав( - ла) соколовська в. 26 листопада 2020 126 0. інтелектуальна гра з української літератури. Додав( - ла) черненко с. 23 листопада 2020 187 0. • продовжувати знайомити школярів з історичним минулим нашого рідного краю, народу на прикладі твору а. Обладнання. Кащенка, бібліотечка його творів, набори літер, картки із закодованими висловами. Вайсглас і. Васильєв. Воннегут к. Монтгомері л. За літо тобі потрібно не тільки відпочити, а й підготуватися до наступного навчального року.

Якщо під час навчання часу на читання катастрофічно не вистачає, то влітку вільного часу – цілком достатньо. Тому ми пропонуємо тобі список літератури для обов’язкового читання. В цей список ми не вносили маленькі віршовані твори. До речі, всі ці книги ти… список літератури на літо (7 клас). Зарубіжна література. Твори для обов язкового читання. Твори для позакласного та самостійного читання. Фольклорні балади про робіна гуда. Діти капітана гранта, 20 000 льє під водою. Вальтер скотт айвенго. Бредбері оповідання (за вибором). Райнер марія рільке пісня про правду.

Пурпурові вітрила, та, що біжить по хвилях. Список літератури на літо (7 клас). Список літератури на літо 7 клас потрібен учням, щоб підготуватися до навчального року.

Книги на літо 7 клас перераховані нижче.

Список літератури на літо 7 клас 2020 (нова програма). Список літератури на літо 7 клас українська література. Список зарубіжної літератури на літо 7 клас. У 7 - му класі на вивчення української літератури повинно виділятися 70 годин. На тиждень — 2 год. Позакласне читання — 4 год. Текстуальне вивчення творів — 58 год. Резервний час — 8 год. Його особливість і значення. Учитель вдало поєднує матеріал уроку із знаннями учнів про чорнобильську трагедію. Ключові слова. Трагедія, чорнобиль, милосердя, радіація, атомний реактор, маршрут хлопчика, забруднення, відповідальність, співчуття. Савчук ірина григорівна, учитель української мови та літератури краматорської української гімназії краматорської міської ради. Урок позакласного читання. Українська література. Яценко олена василівна, вчитель української мови і літератури бориспільської зош і - ііі ступенів №8. Позакласне читання. Утвердження гармонії розвитку людства у фантастичній повісті а. Дімарова друга планета лужанська ольга андріївна, вчитель української мови і літератури білоцерківської сзош і - ііі ступенів №9 з поглибленим вивченням іноземних мов <<завантажити>>. Дніпрова чайка. Морське серце мейрщій юлія яківна, вчитель української мови і літератури германівської гімназії обухівського району <<завантажити>>. Позакласне читання 7 клас. Продажа, поиск, поставщики и магазины, цены в сумах. Книга для читання польською мовою. (третій рік навчання). Мастиляк в. Доставка из львовская область. 99% из 172 за год. Книжковий магазин країна book – видавнича компанія арс.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

елена разделась в перископе

рхл 16 через торрент на pc русская версия

погрузчик ераз 40912 руководство по эксплуатации ремонт коробки

підручник з латинської мови закалюжний

неореалізм як один із напрямків у світовій літературі 20 ст.